Naučimo što je to neraskidiva veza čovjeka i psa od autora bestselera “U potrazi za Gobi”, ultramaratonca Dion Leonard Ultra Runner koji je prošao tisuće kilometara kako bi pronašao psića koji mu je osvojio srce, i potrčimo za pse iz Dumovca!
Pridružite nam se 19.10. na dobrotvornoj utrci od pet kilometara, prošećite ili protrčite kroz park Maksimir, najljepši zagrebački park i pomozite psima lutalicama da kao i Gobi pronađu svoj zauvijek dom.
Sva prikupljena sredstva putem kotizacija za sudjelovanje u utrci donirat će se Skloništu za nezbrinute životinje grada Zagreba – Azil Dumovec.
Prijave za utrku moguće su putem online prijavnice i uplate kotizacije unaprijed (https://bit.ly/2VoZM7S) ili na licu mjesta.

Napomena za sve posjetitelje koji će događanje posjetiti  sa svojim  kućnim ljubimcima:

Na području parka Maksimir zabranjeno je slobodno kretanje pasa. Stoga, molimo sve posjetitelje, s obzirom da se nalaze u spomeniku parkovne arhitekture park Maksimir, da svoje kućne ljubimce drže na povodcima, a opasne pasmine i s brnjicom. Posjetitelji koji dovode pse u Park dužni su sa sobom nositi pribor za čišćenje (lopatice, metlice i vrećice) sukladno odredbama o komunalnom redu, a vlasnici pasa su dužni odmah ukloniti izmet i odložiti ga na za to prikladnom mjestu.

Ova odredba se ne odnosi na pse vodiče pratitelje osoba s invaliditetom.

Prijatelji projekta: Argeta junior, Azil Dumovec, Bauerfeind Hrvatska, Canicross Croatia, Hoću knjigu, Javna ustanova Maksimir, Koncept izdavaštvo, Naturel, Run Croatia, Studena. Prirodno Ja, ZOO CITY
Medijski pokrovitelji: Čitaj knjigu, Femina.hr, Grazia Hrvatska, Index.hr, Magazin Sensa, Men’s Health, SHE.HR, Story.hr, Total Croatia News, zadovoljna.hr, Zagreb Online, Žena.hr