Dragi posjetitelji,

Javna ustanova Maksimir za upravljanje zaštićenim područjima Grada Zagreba u suradnji s Gradskim uredom za gospodarstvo, ekološku održivost i strategijsko planiranje i Gradskim uredom za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom te ostalim partnerima  organizira manifestaciju „Servus, Maksimir“ koja će se održati u subotu i nedjelju,  17. i 18. prosinca 2022. od 10:00 do 16:00 sati u parku Maksimir.

Bogat i raznolik program uključuje sajam lokalnih ekoloških i drugih certificiranih domaćih proizvoda, edukativni javnozdravstveni sadržaj (mjerenje tlaka, šećera, nutricionističko savjetovalište, savjetovanje o oralnoj higijeni, gerontološko savjetovanje – zdravo starenje…) te stručna predavanja vezana uz prehranu i zdravlje. Program će dodatno obogatiti likovne i eko radionice, izložba dječjih radova, glazbeni program i predstava za djecu.

Pridružite nam se i provedite ugodne trenutke u zimskoj idili parka Maksimir uz prigodnu božićnu glazbu, kuhano vino i proizvode naših vrijednih OPG-ovaca!

Detaljni program pogledajte u nastavku